Esmo on kokenut liiketoiminnan kehittäjä. Meille yritysten eri elinkaaren vaiheet ovat tuttuja: olemme konsultoineet menestyksekkäästi niin alkavia, kasvavia kuin luopuvia yrittäjiä. Yrityksen päivittäisen toiminnan tueksi tuotamme analyyseja ja erilaisia talouden ohjaustyökaluja. Neuvomme rekrytoinneissa sekä liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa.

Yrityksen perustaminen

Alkava yrittäjä kaipaa usein hyviä neuvoja, jotta yritystoiminnan käynnistäminen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.  Me autamme perustamiseen vaadittavissa paperitöissä ja hakemuksissa. Laadimme tukenasi rahoittajien vaatimat liiketoimintasuunnitelmat, ennusteet sekä rahoitus- ja kassavirtalaskelmat. Ennen kaikkea neuvomme, miten vältät pahimmat sudenkuopat heti toiminnan alussa.

Pyydä tarjous

Yrityskaupat

Aina yritystä ei tarvitse perustaa itse. Harkitsetko liiketoiminnan ostamista? Vai haluatko saattaa yrityksesi myyntikuntoon seuraavalle yrittäjälle? Yrityksen arvonmääritys ja hinnoittelu, ostajaehdokkaiden kartoitus, neuvottelut ja salassapitosopimukset, tarjousvaihe ja kauppakirjat – autamme valmistautumaan kaupantekoon ja toimimme tukenasi kaikissa yrityskaupan vaiheissa.

Yritysjärjestelyt

Sukupolvenvaihdokset, fuusiot, jakautumiset, konsernirakenteet, osakassopimukset, osakeannit, optiot, splittaukset – me tunnemme erilaiset yritysjärjestelyt ja niihin liittyvät toimenpiteet. Hoidamme myös viranomaisilmoitukset ja arvioimme verovaikutukset.

 

ASTA-assistenttipalvelu

Tarvitsetko ammattitaitoisia apukäsiä esimerkiksi taloushallintoon, markkinointiin tai asiakaspalveluun? Esmon Asta-assistenttipalvelu on helppo ja kustannustehokas tapa täyttää lyhytkestoinen tai osa-aikainen tehtävä: maksat vain tehdystä työstä ja Esmo hoitaa työnantajavelvoitteet.

Tutustu Astaan