Kokemuksia meistä

Kotipizza Katja Körkkö

Katja Körkkö on franchising-yrittäjä. Hän pyörittää kahta Kotipizza-ravintolaa, joista toinen on Iissä ja toinen Kiimingissä. Katjan työnkuva on monipuolinen: hän vastaa kokonaisuuden organisoinnista aina laitehuollosta työntekijöiden kouluttamiseen asti. Taloushallinnon palvelut Körkkö on ulkoistanut Esmo Oy:lle reilun kolmen vuoden ajan. Valitessaan sopivaa tilitoimistoa Körkkö piti luotettavuutta yhtenä tärkeimmistä kriteereistä. Realistinen ja kattava raportointi sekä aito kiinnostus asiakasyrityksen toiminnasta ovat ansioita, joista Körkkö kiittää tilitoimistoaan.

– Esmo on tilitoimisto, joka huolehtii asioistamme kunniakkaasti, hyvin ja luottamuksellisesti. Sen jälkeen, kun aloitimme yhteistyön, yrittäjyys on alkanut tuntua huomattavasti mukavammalta ja stressi on jäänyt vähemmälle, Körkkö kiittää.

 

ASTA-assistenttipalvelu

Tarvitsetko ammattitaitoisia apukäsiä esimerkiksi taloushallintoon, markkinointiin tai asiakaspalveluun? Esmon Asta-assistenttipalvelu on helppo ja kustannustehokas tapa täyttää lyhytkestoinen tai osa-aikainen tehtävä: maksat vain tehdystä työstä ja Esmo hoitaa työnantajavelvoitteet.

Tutustu Astaan

 

Yritysjärjestelyt

Harkitsetko liiketoiminnan ostamista tai nykyisen yrityksesi myymistä? Esmo konsultoi erilaisissa liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tilanteissa, kuten sukupolvenvaihdoksissa, splittauksissa, osakassopimuksissa ja ostajaehdokkaiden kartoittamisessa.

Lue lisää