Kokemuksia meistä

Kotipizza Katja Körkkö

Katja Körkkö on franchising-yrittäjä. Hän pyörittää kahta Kotipizza-ravintolaa, joista toinen on Iissä ja toinen Kiimingissä. Katjan työnkuva on monipuolinen: hän vastaa kokonaisuuden organisoinnista aina laitehuollosta työntekijöiden kouluttamiseen asti. Taloushallinnon palvelut Körkkö on ulkoistanut Esmo Oy:lle reilun kolmen vuoden ajan. Valitessaan sopivaa tilitoimistoa Körkkö piti luotettavuutta yhtenä tärkeimmistä kriteereistä. Realistinen ja kattava raportointi sekä aito kiinnostus asiakasyrityksen toiminnasta ovat ansioita, joista Körkkö kiittää tilitoimistoaan.

– Esmo on tilitoimisto, joka huolehtii asioistamme kunniakkaasti, hyvin ja luottamuksellisesti. Sen jälkeen, kun aloitimme yhteistyön, yrittäjyys on alkanut tuntua huomattavasti mukavammalta ja stressi on jäänyt vähemmälle, Körkkö kiittää.

Raahen Monisiivous Kristiina Kemppainen

Raahen Monisiivous on vuonna 1983 perustettu siivousalan yritys, jonka yrittäjäpariskuntana toimivat Eero ja Kristiina Kemppainen. Asiakkaita Raahen Monisiivouksella on tällä hetkellä noin 200. Liikevaihto on vuosittain noin 1,5 miljoonaa.

– Yrityksessämme on sinänsä aika pieni organisaatio siihen nähden, että meillä on kuitenkin noin 50 työntekijää. Olemme tässä mieheni kanssa kahdestaan, kertoo yrittäjä ja varatoimitusjohtaja Kristiina Kemppainen.

Raahen Tili ja Raahen Monisiivous aloittivat yhteistyön vuonna 2015. Yksi tärkeimmistä tilitoimiston valintaan vaikuttaneista seikoista oli paikallisuus. Yhteistyö on sujunut kokonaisvaltaisesti hyvin ja ilman ongelmia. Asioiden hoitaminen tutun, tietyn yhteyshenkilön kanssa on sujuvaa. Aina kun jossakin on apua tarvittu, on sitä myös saatu.

 

ASTA-assistenttipalvelu

Tarvitsetko ammattitaitoisia apukäsiä esimerkiksi taloushallintoon, markkinointiin tai asiakaspalveluun? Esmon Asta-assistenttipalvelu on helppo ja kustannustehokas tapa täyttää lyhytkestoinen tai osa-aikainen tehtävä: maksat vain tehdystä työstä ja Esmo hoitaa työnantajavelvoitteet.

Tutustu Astaan

 

Yritysjärjestelyt

Harkitsetko liiketoiminnan ostamista tai nykyisen yrityksesi myymistä? Esmo konsultoi erilaisissa liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tilanteissa, kuten sukupolvenvaihdoksissa, splittauksissa, osakassopimuksissa ja ostajaehdokkaiden kartoittamisessa.

Lue lisää