Esmo-yhtiöt ostaa Tilitoimisto M. Kivimäki Oy:n Raahesta

Julkaistu: 03.06.2019

Esmo-yhtiöt ostaa Tilitoimisto M. Kivimäki Oy:n Raahesta

Esmo-yhtiöihin kuuluva Raahen Tili Oy ostaa Raahessa toimivan M. Kivimäki Oy:n koko liiketoiminnan 1.6. alkaen. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä eikä kaupasta aiheudu muutoksia asiakkaille. Tilitoimisto M. Kivimäki Oy on vuonna 1992 perustettu pk-yrityksiä palveleva tilitoimisto.

-Tilitoimisto M. Kivimäki on todella hieno yritys Raahen seudulla, josta olemme etsineet sopivaa ostokohdetta jo pari vuotta. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan monipuolisia ja laadukkaita taloushallinnon palveluita aiempaa laajemmin. Olen myös iloinen siitä, että henkilöstö siirtyy meidän työntekijöiksi ja palvelee asiakkaita kuten tähänkin saakka, sanoo toimitusjohtaja Pasi Kinnunen Esmo-yhtiöistä.

-Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kasvollisen ja yrittäjävetoisen omistajan. Ala menee nopeasti eteenpäin ja asiakkaitten etuna on nykyistä laajemmat ja monipuolisemmat palvelut. Toivotan asiakkailleni menestystä ja suuret kiitokset yhteistyöstä. Olen tehnyt tätä työtä melkein 40 vuotta ja nyt voin hyvillä mielin siirtyä eläkkeelle, sanoo Mervi Kivimäki tilitoimisto M. Kivimäki Oy:stä.

-Nyt tehty yrityskauppa on osa kasvustrategiaamme ja tavoitteemme on kasvaa jatkossakin sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. Kaupan myötä vahvistamme asemaamme Raahen seutukunnassa, jossa olemme selkeä markkinajohtaja. Esmo-yhtiöt on kasvanut kuudessa vuodessa yli 500 % ja kasvu jatkuu edelleen. Sähköisen taloushallinnon käyttäjämäärä tuplaantuu joka vuosi, joten ala muuttuu todella kovasti, toteaa Kinnunen.

Pohjoissuomalaista kilpailukykyä

Esmo-yhtiöt tarjoavat taloushallinnon palveluita koko Pohjois-Suomen alueella. Toimipaikat ovat Oulussa, Raahessa ja Haukiputaalla. Toimintamalli perustuu asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen palveluun sekä vahvaan toimialatuntemukseen. Yhtiöt työllistävät 30 henkilöä ja liikevaihto on noin 2,5 miljoona euroa. Esmo-yhtiöt on perheyritys, jonka omistavat Pasi ja Hanna Kinnunen Oulusta.

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Pasi Kinnunen
puh. 050-5565 110
pasi.kinnunen@esmo.fi

Lue myös