Esmo-yhtiöt ostaa Kellon Tilitytöt Ky:n

Julkaistu: 04.06.2018

Esmo-yhtiöt ja Kellon Tilitytöt Ky ovat sopineet yrityskaupasta, jossa Haukiputaan keskustassa toimivan Kellon Tilitytöt Ky:n koko liiketoiminta siirtyy Esmo-yhtiöille 1.6. alkaen. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä eikä kaupasta aiheudu muutoksia asiakkaille. Kellon Tilitytöt Ky on vuonna 1992 perustettu, Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

-Kellon Tilitytöt Ky on todella hieno yritys Oulun pohjoispuolella, josta olemme etsineet sopivaa ostokohdetta jo jonkin aikaa. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan monipuolisia ja laadukkaita taloushallinnon palveluita lähellä asiakkaita, aiempaa laajemmalla toiminta-alueella. Erityisen iloinen olen siitä, että yrittäjät Maire Alakiuttu ja Katriina Vehkaperä siirtyvät meidän työntekijöiksi ja palvelevat asiakkaita kuten tähänkin saakka, sanoo toimitusjohtaja Pasi Kinnunen Esmo-yhtiöistä.

-Olemme tyytyväisiä, että Kellon Tilitytöt Ky:n toiminta jatkuu yrittäjävetoisena ja asiakaslähtöisenä. Löysimme Esmon kanssa toisemme nopeasti, sillä arvot ja toimintamallimme ovat samanlaisia. Meistä on myös mukavaa, että saamme paljon uusia työkavereita. Asiakkaille kauppa tuo aiempaa laajemmat sähköiset palvelut tutussa ympäristössä, sanoo Maire Alakiuttu Kellon Tilitytöt Ky:stä.

-Nyt tehty yrityskauppa on osa kasvustrategiaamme ja tavoitteemme on kasvaa jatkossakin sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. Esmo-yhtiöt on kasvanut viidessä vuodessa yli 400 % ja kasvu jatkuu edelleen. Sähköisen taloushallinnon käyttäjämäärä tuplaantuu joka vuosi, joten ala muuttuu todella kovasti, toteaa Kinnunen.

Pohjoissuomalaista kilpailukykyä

Esmo-yhtiöt tarjoavat taloushallinto-, koulutus- ja kehittämispalveluita koko Pohjois-Suomen alueella. Toimipaikat ovat Oulussa, Raahessa ja Haukiputaalla. Toimintamalli perustuu asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen palveluun sekä vahvaan toimialatuntemukseen. Yhtiöt työllistävät 30 henkilöä ja liikevaihto on yli 2 miljoona euroa. Esmo Oy on perheyritys, jonka omistavat Pasi ja Hanna Kinnunen Oulusta.

Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Pasi Kinnunen, puh. 050-5565 110, pasi.kinnunen@esmo.fi

Lue myös