Esmo-yhtiöt ostaa Tilitoimisto Mauri Pehkonen Oy:n

Julkaistu: 01.09.2021

Esmo-yhtiöt ostaa oululaisen Tilitoimisto Mauri Pehkonen Oy:n liiketoiminnan 1.9.2021 alkaen. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä ja asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti jatkossakin.

-Tilitoimisto Mauri Pehkonen Oy on todella hieno yritys Oulussa, josta olemme etsineet sopivaa ostokohdetta jo pari vuotta. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan laajemmin monipuolisia ja laadukkaita taloushallinnon palveluita kasvotusten, paikallisesti ja alueellisesti. Käytössämme on kaikki nykyaikaisimmat sähköiset palvelut, mutta mikään ei voita aitoa kohtaamista, jossa moni asia tulee hoidettua samalla kertaa, sanoo toimitusjohtaja Pasi Kinnunen Esmo-yhtiöistä.

-Olen todella tyytyväinen, että saimme kasvollisen ja yrittäjävetoisen omistajan. Ala menee nopeasti eteenpäin ja asiakkaitten etuna on nykyistä laajemmat ja monipuolisemmat palvelut. Toivotan asiakkailleni menestystä ja kiitän pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Olen tehnyt tätä työtä pitkään ja nyt voin hyvillä mielin siirtää vetovastuun seuraaville, sanoo Mauri Pehkonen.

-Nyt tehty yrityskauppa on osa kasvustrategiaamme ja tavoitteemme on kasvaa jatkossakin sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. Kaupan myötä vahvistamme asemaamme Pohjois-Suomessa, jossa tuotamme henkilökohtaista palvelua tarjoavan vaihtoehdon pk-sektorin yrityksille. Esmo-yhtiöt on kasvanut seitsemässä vuodessa viisinkertaiseksi ja kasvu jatkuu edelleen. Sähköisen taloushallinnon käyttäjämäärä tuplaantuu joka vuosi, joten ala muuttuu todella kovasti, toteaa Kinnunen.

Pohjoissuomalaista kilpailukykyä

Esmo-yhtiöt tarjoavat taloushallinnon palveluita koko Pohjois-Suomen alueella. Toimipaikat ovat Oulussa, Raahessa ja Haukiputaalla. Toimintamalli perustuu asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen palveluun sekä vahvaan toimialatuntemukseen. Yhtiöt työllistävät 35 henkilöä. Esmo-yhtiöt on perheyritys, jonka omistavat Pasi ja Hanna Kinnunen Oulusta.

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Pasi Kinnunen
puh. 050-5565 110
pasi.kinnunen@esmo.fi

Lue myös